Niklas Zennström, en av inititativtagarna till världssuccén Skype.
 
 

Som uppvärmning kommer en panel av både unga och mer seniora entreprenörer att diskutera med publiken kring entreprenörskap; vilka personliga egenskaper som krävs och vilka utmaningar och möjligheter som finns. 

Niklas Zennström och Andreas Ehn kommer sedan att intervjuas på scenen under cirka en timme, varvat med frågor från publiken.

Moderator är Sebastian Fuchs, student vid Stockholms universitet och själv aktiv i såväl entreprenörsföreningen Excitera som KTH:s studentinkubator. 

Samtalet pågår till 19.00 och därefter bjuder deltagande lärosätens innovationsorganisationer in till mingel i Galleriet. Ett gyllene tillfälle att diskutera sin affärsidé med erfarna entreprenörer och affärscoacher! Här finns också tillfälle att ta reda på vilket stöd och vilka nätverk som finns tillgängliga på ditt lärosäte.

Obligatorisk förhandsregistrering
Studenterna vid Stockholms universitet, KTH, KI, Södertörns högskola och Handelshögskolan i Stockholm har tilldelats 210 platser vardera. Först till kvarn gäller! Registrering sker på https://galaxi.attendium.com/nz/

Fakta: Atomicos "Open Office"-program
Niklas Zennströms besök är en del av Atomicos "Open Office"-program, i vilket han besöker större städer världen över för att uppmuntra unga människor till entreprenörskap. Niklas Zennström kommer också att tala om sin organisation Zennström Philantropies och Green Mentorship Award, vilket innebär att han under ett år agerar som mentor för en svensk entreprenör inom cleantechområdet.