IT-nyheter

Nu lanseras Mina utskrifter

Med den nya tjänsten Mina utskrifter kan du se din personliga utskriftshistorik, köpa fler utskrifter och se ditt utskriftssaldo.

Ny lärplattform = Athena!

Tävlingen för att namnge universitetets nya lärplattform är avgjord. Det var stort intresse för namntävlingen, 106 bidrag kom in, och nu är beslutet fattat.

Självserviceportal hjälper studenter med IT-frågor

Nu kan du få svar på IT-frågor dygnet runt! I självserviceportalen hittar du svar på vanliga frågor, guider och instruktionsfilmer för olika IT-system och programvaror.

Du använder väl eduroam när du surfar trådlöst?

Med det trådlösa nätverket eduroam kan du surfa på nätet på Stockholms universitet, såväl som på universitet ute i världen med hjälp av ditt universitetskonto. Det fungerar även på flygplatser, tågstationer och i hamnar i hela Sverige, och är det trådlösa nätverk som IT-avdelningen rekommenderar.

Surfa trådlöst nästan överallt med eduroam

Med det trådlösa nätverket eduroam kan du förutom på universitetet, surfa trådlöst på en mängd andra ställen över hela Sverige och t o m ute i världen med ditt vanliga lösenord.

Universitetskortet

Ny student? Här hittar du information om IT för studenter!

Som ny student är det mycket att tänka på. För att du inte ska behöva leta efter informaton om IT så har vi samlat användbara länkar här.

Kontakta Helpdesk

Serviceportalen
Telefon: 08-16 1999
Telefontider:

• vardagar sommartid kl 8.00-16.00 (1 maj - 15 september)
  • vardagar vintertid kl 8-16.40 (16 september - 30 april)
Mitt universitet
su.se/serviceportalen