Drop-in och öppen studio

Titta in på Studie- och språkverkstaden

På måndagar och tisdagar är dörrarna lite extra öppna på Studie- och språkverkstaden. Läs mer om våra stående programpunkter drop-in och öppen studio nedan. Välkommen!

Studenthuset

Drop-in

Kom förbi Studie- och språkverkstaden för att få hjälp med korta frågor om akademiskt skrivande och studiestrategier, eller för att få information om våra seminarier och föreläsningar och om hur du bokar handledning.

Bild på uppslagna böcker och studenter som pluggar

Öppen studio

På måndagar kl. 09-10.30 står dörren till sal 156 i Studenthuset öppen. Ta med dig kaffe och macka, slå dig ner och kom igång med veckoplanering, läsande eller skrivande.

Studie- och språkverkstaden

Besöksadress: Studenthuset, Universitetsvägen 2 B, plan 1, rum 155-160
E-post: sprakverkstaden@su.se
Tidsbokning: För att boka handledning på svenska använder du följande webbformulär. För handledning av engelska texter mejlar du writingservice@su.se.
Drop-in: Under terminstid, tisdagar kl. 14:00-16:00 i rum 155, 157, 158 och 159.
Öppen studio: Under terminstid, måndagar kl. 09:00-10.30 i sal 156.

AWS-puff
För institutioner: Boka oss!