Funka på Studie- och språkverkstaden

Fyra studenter gör grupparbete

Funka på Studie- och språkverkstaden

Funka på Studie- och språkverkstaden är ett seminarieprogram avsett för dig som trivs i mindre grupp (5-8 personer), vill ha praktiska råd och träning och eventuellt har en funktionsnedsättning. Nedan presenteras terminens program.

Utöver det ordinarie programmet ges även vid förfrågan en planeringskurs för 3-8 deltagare om sex tillfällen med grundlig introduktion till studielivets olika delar. Kursen går igenom planering, läsning, att plugga inför tentamen och att anpassa sig efter sina förutsättningar. För mer information kontakta Karin Dahl via mejl: karin.dahl@su.se.

Studie- och språkverkstaden

Besöksadress: Studenthuset, Universitetsvägen 2 B, plan 1, rum 155-160
E-post: sprakverkstaden@su.se
Tidsbokning: För att boka handledning på svenska använder du följande webbformulär. För handledning av engelska texter mejlar du writingservice@su.se.
Drop-in: Under terminstid, tisdagar kl. 14:00-16:00 i rum 155, 157, 158 och 159.
Öppen studio: Under terminstid, måndagar kl. 09:00-10.30 i sal 156.

AWS-puff
För institutioner: Boka oss!
Saknar du något i vårt utbud? Lämna ett förslag!