Aktuella Utlysningar

Aktuella utlysningar

North2north NA Canada Western University Canada Foto: Utbytesstudent

På den här sidan kan du se de utlysningar av utbytesplatser genom centrala avtal och nätverk som är aktuella just nu. Är det ingen utlysning öppen just nu kan du läsa om när kommande utlysningar av platser genom centrala avtal och nätverk öppnar.

Svalbard by Michal Katka Ziva

north2north - utlysning av platser med stipendier

North2north är ett nätverk inom University of the Arctic där universitet och högskolor som ligger runt polcirkeln samarbetar.

Rynek Market Square, Poznan

Stipendium för forskar- eller grundutbildningsstudenter i Poznan, Polen

Gå inte samma väg som alla andra! Ta chansen och stipendium för studier vid Adam Mickiewicz University, Poznán, en hel eller del av termin under vårterminen 2018.

Foto: Annie Spratt/Unsplash

Utlysning: Minor Field Studies 2017/18

För dig som vill göra en mindre fältstudie i samband med arbetet med examensuppsats.

Utbyteskoordinatorer på institutionerna

Institutionerna driver och organiserar det internationella studentutbytet. Kontakta utbyteskoordinatorn på din institution för att höra vilka möjligheter som finns.

Internationell mobilitet

Besöksadress: Studenthuset plan 3, Universitetsvägen 2B
E-post: studentutbyte@su.se

Öppettider:

Tisdag: 10.00-12.30
Torsdag: 13.00-15.00

Informationsfolder om att studera utomlands

Studenter från olika idrottsloga från University of Ottowa Foto: University of Ottowa