Nominering genom Institutionsavtal och nätverk

Utbyteskoordinatorn på din institution ser till att universitetet du ska till får dina namn- och adressuppgifter så att de i sin tur kan skicka ansökningsmaterial och information till dig

Nominering genom Centrala avtal och nätverk

Gruppen för internationell mobilitet ser till att universitetet du ska till får dina namn- och adressuppgifter så att de i sin tur kan skicka ansökningsmaterial och information till dig

Ansökan till partneruniversitetet

Så fort du får instruktioner till ansökan från partneruniversitetet bör du gå igenom den noga. Se till att den är komplett ifylld och att alla bilagor finns med.

Institutionsavtal

Om du åker genom ett institutionsavtal eller nätverk får du information av utbyteskoordinatorn på din institution om du ska skicka in ansökan själv eller om det måste gå via utbyteskoordinatorn. Länk till utbyteskoordinatorer vid institutionerna.

Centrala avtal

Om du åker genom ett centralt avtal eller nätverk får du information av ansvarig internationell handläggare vid Gruppen för internationell mobilitet om du ska skicka in ansökan själv (onlineformulär) eller om ansökan måste lämnas in med bilagor till handläggaren för att i sin tur skickas in till värduniversitetet. Partneruniversitetet behåller alltid rätten till antagning utifrån deras behörighetskrav och platstillgänglighet. Länk till kontaktinformation till internationella handläggare vid Gruppen för internationell mobilitet.