Egentligen tidigare studenter

Bildplatta - tidigare videoklipp

Filmer från tidigare studenter

 • Maria studerar på förskollärarprogrammet vid Stockholms universitet Hur är det att studera till förskollärare? Hej, Jag heter Maria och studerar förskollärarprogrammet på Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen på Stockholms universitet.
 • Tobias läser psykologi vid Stockholms universitet Hur det är att läsa psykologi? Hej! Jag heter Tobias och jag läser till psykolog på Stockholms universitet.
 • Frida pluggar teatervetenskap vid Stockholms universitet Hur är det att läsa teatervetenskap? Hej! Jag heter Frida och har ett starkt intresse för teater. Detta fick mig att börja studera Teatervetenskap på Stockholms Universitet. Vill du också ha en chans att fördjupa dig i teater?
 • Jenny läser till grundlärare 4-6 vid Stockholms universitet Fråga mig om hur det är att läsa till grundlärare årskurs 4-6 Hej mitt namn är Jenny och studerar grundlärarprogrammet inriktning åk 4-6. Att ta steget till att börja studera var en investering för min framtid men ett stort steg som innebar en stor omställning med flytt från en liten ort och med familj. Men det var det bästa steg jag gjort och jag ångrar inget idag.
 • Ruben läser biologi vid Stockholms universitet Hur är det att läsa biologi? Ruben heter jag och jag har alltid varit intresserad av naturen och organismerna som lever i den. Därför pluggar jag biologi.
 • Tommy läser mångfaldsstudier vid Stockholms universitet Hur är det att läsa mångfaldsstudier? Hej! Jag heter Tommy och läser mångfaldsstudier. Jag valde det för att jag bättre vill förstå vad som händer omkring mig och i världen, och hur det påverkar människor i olika situationer.
 • Johanna student kemi vid Stockholms universitet Hur är det att plugga kemi? Hej! Jag heter Johanna och går en master i miljö- och hälsoskydd, men började först med en kandidatexamen i kemi.
 • Maira studerar nutrition vid Stockholms universitet Hur är det att läsa nutrition? Hallå där! Maira heter jag och läser nutrition.
 • Linnea läser statskunskap vid Stockholms universitet Hur är det att läsa Statsvetenskap? Hej! Jag heter Linnea och pluggar statsvetenskap. Vill du veta hur det är att studera politik? Vad jag vill jobba med? Eller hur det är att plugga på Stockholms universitet?
 • Susanna pluggar till grundlärare på Stockholms universitet Hur är det att läsa till grundlärare? Hej! Susanna här. Vill du vara med att inspirera och undervisa små barn till att bli vår nästa kloka, kunniga och framgångsrika generation? Jag läser till grundskollärare årskurs F-3.
 • Anton studerar engelska vid Stockholms universitet Hur är det att läsa engelska? Hej! Jag heter Anton. Mitt intresse för språk och engelska fick mig att studera på programmet arbetslivskommunikation och tillämpad lingvistik, där jag nu fokuserar på affärskommunikation.
 • Matlida studerar interaktionsdesign vid Stockholms universitet Hur är det att läsa data- och systemvetenskap? Hej! Jag heter Matilda och pluggar Interaktionsdesign, ett kreativt program inom IT.
 • Karel studerar Juridik vid Stockholms universitet Hur är det att läsa juridik? Hej! Jag heter Karel och jag läser juridik. Det som fick mig att läsa juridik är att det finns så mycket som är så intressant med juridik!
 • Rusul studerar arabiska vid Stockholms universitet Hur är det att läsa arabiska? Hej! Rusul heter jag. Mitt intresse för litteratur fick mig att börja läsa Arabiska med inriktning mot Mellanöstern- och Nordafrikastudier.
 • Caroline läser till ämneslärare i språk! Hur det är att läsa till ämneslärare i språk? Hej! Jag heter Caroline och studerar till ämneslärare i engelska och svenska som andraspråk. Jag bestämde mig efter lång karriär inom två roliga branscher, att jag behövde göra något som var riktigt meningsfullt. Fråga mig om att byta bana, börja plugga vid 35, plugga med barn, lägenhet, hus, extrajobb, logistikkaos, etc.
 • Jakob pluggar till ämneslärare i fysik och matematik Hur det är att plugga till ämneslärare i fysik och matematik? Hej! Jag heter Jakob och studerar på ämneslärarprogrammet i fysik/matte. Jag fick upp ögonen för lärandet när jag fick ett långtidsvikariat på en skola för några år sedan.
Puff - länk till webbsidan kontakta våra studievägledare
Puff - länk till studera med funktionsnedsättning
Puff - tidigare studenters videoklipp