Aktuell information

På denna sida finner du aktuella nyheter för ämnet Koreanska vid Stockholms universitet. För information om kursstart och antagning, se fliken "Antagning" i vänstermenyn. För information om våra kurser på grund- och avancerad nivå, se fliken "Våra utbildningar" i vänstermenyn.

Youngtae

Guest Lecture: The experiences of Korean Housewives in the Democratization Struggles, 1970s-1990s

Welcome to a guest lecture by Shin Youngtae, Professor in Political Science at the University of Central Oklahoma.

Gabriel Jonsson om Korea igår och idag

Gabriel Jonsson, lektor vid koreanska avdelningen vid Institutionen för Asien-, Mellanöstern- och Turkiestudier på Stockholms Universitet, är med i podcasten Lära från Lärda och pratar om sin nya bok "Korea igår och idag".

Nordic Korean Studies Days 2019

The Nordic Korean Studies Days is a newly launched project designed to share expertise and cooperation among both teaching faculty and students of Nordic universities, supported by Korea Foundation. In 2019, the course will take place at the University of Copenhagen on 11-15 March. From Stockholm University six students and two teachers will participate.

Testperioder på flera asiatiska e-resurser i Asiaportal

Nu har vi tillgång till testperioder på flera intressanta asiatiska e-resurser i Asiaportal via Stockholms universitetsbibliotek.

Studentexpedition Asien-, Mellanöstern- och Turkietstudier:

E-post: exp.asien@su.se

Ordinarie öppettider och telefontider:

Måndag 09.00 - 12.00
Tisdag 13.00 - 14.00
Onsdag 13.00 - 15.00
Torsdag 09.00 - 12.00
Fredag 09.00 - 12.00

Vid möten är studentexpeditionen tillfälligt stängd.

Besöksadress:
Kräftriket 4