Aktuell information

På denna sida finner du aktuella nyheter för ämnet Koreanska vid Stockholms universitet. För information om kursstart och antagning, se fliken "Antagning" i vänstermenyn. För information om våra kurser på grund- och avancerad nivå, se fliken "Våra utbildningar" i vänstermenyn.

Ji-Won Song

How far, how close we are: Looking at Korean and Swedish business systems through a comparative lens

Welcome to a guest lecture by Ji-Won Song, postdoctoral fellow at the Stockholm School of Economics on 10 February.

Book cover

Guest lecture by Korean author Jeon Hyun Jeong

Welcome to a guest lecture by the Korean children's book writer Jeon Hyun Jeong on October 28th.

Gabriel Jonsson om Korea igår och idag

Gabriel Jonsson, lektor vid koreanska avdelningen vid Institutionen för Asien-, Mellanöstern- och Turkiestudier på Stockholms Universitet, är med i podcasten Lära från Lärda och pratar om sin nya bok "Korea igår och idag".

Nordic Korean Studies Days 2019

The Nordic Korean Studies Days is a newly launched project designed to share expertise and cooperation among both teaching faculty and students of Nordic universities, supported by Korea Foundation. In 2019, the course will take place at the University of Copenhagen on 11-15 March. From Stockholm University six students and two teachers will participate.

Testperioder på flera asiatiska e-resurser i Asiaportal

Nu har vi tillgång till testperioder på flera intressanta asiatiska e-resurser i Asiaportal via Stockholms universitetsbibliotek.

STUDENTEXPEDITION

Observera att studentexpeditionen är stängd tillsvidare för besök på grund av Covid-19. Välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Telefontider:

Måndag 10.00 - 12.00
Onsdag 13.00 - 15.00
Torsdag 10.00 - 12.00

Vid möten är studentexpeditionen tillfälligt stängd.

Studievägledare:
Margarita Shiraishi