Bibliotek

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Bibliotek
Uppdateringar

Digitalt bibliotek tills vidare

För att motverka smittspridning av coronavirus, hänvisar vi till våra digitala kanaler. Du kan låna böcker i biblioteket kl. 10-11 på vardagar. Besök oss enbart om du är helt frisk.Observera att biblioteket är helt stängt 9-13/4.

SciFree Icon tumnagel

Ny tjänst för tidskrifter med OA-publicering

Nu lanserar vi en ny söktjänst för tidskrifter med open access-publicering. För dig som forskare vid universitetet blir det nu enklare att se om du kan publicera dig open access i en viss tidskrift.

Svenska dagstidningar

Söktjänsten Svenska dagstidningar tillgänglig för alla

Söktjänsten Svenska dagstidningar är nu tillgänglig för alla, tack vare ett tillfälligt avtal under den rådande coronakrisen.

Störningar i sökning av e-resurser

Mediearkivet – problem med åtkomst till artiklar

Det är fortfarande problem med att läsa artiklar i Mediearkivet. Vi arbetar tillsammans med leverantören för att lösa problemet. Det fungerar att söka i databasen, men inte att öppna och läsa artiklarna.

Coronaviruset

Information till studenter och medarbetare om coronaviruset

Studenter och anställda vid Stockholms universitet uppmanas att följa UD:s och Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående Coronaviruset.

Öppettider för Frescatibiblioteket

Obs. ändrade öppettider pga coronaviruset.

Måndag - fredag: 10.00-11.00

Biblioteket är endast öppet för att låna böcker. Notera att informationsdisken är helt stängd. Asienbiblioteket och Biblioteket för socialt arbete är stängt.

Biblioteket är helt STÄNGT under Påskhelgen den 9/4 t o m den 13/4.