Under ett skrivretreat får du möjlighet att koppla bort allt annat och bara fokusera på din uppsats. I en lugn miljö skriver du tillsammans med andra uppsatsskribenter. Vi stänger av mobilerna och använder bara datorn för skrivande.

För att du ska kunna hålla koncentrationen uppe arbetar vi efter Pomodore-metoden med 45 minuters skrivande varvat med 15 minuters paus.

Under första pausen erbjuder Studenthälsan återhämtning i form av enklare rörelse (medcinsk yoga) för dem som vill. Under de följande pauserna har du möjlighet att mingla med te och kaffe och ställa dina frågor om skrivande och informationssökning till pedagoger och bibliotekarier på plats. Du har också möjlighet att ta del av erfarenhetsutbyte med andra studenter - allt för att du ska kunna skriva en riktigt bra uppsats i vår. Ta gärna med dig något lättare att äta i pauserna.

Tid: Tisdagen den 23 april kl 16-20
Plats: Plantskolan på Frescatibiblioteket
Anmälan: Begränsat antal platser. Anmäl dig via anmälningsformulär.