Centrum för universitetslärarutbildning

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Centrum för universitetslärarutbildning
Akademisk integritet. Foto: SU

Här är självstudiekursen i Athena som ska få bukt med ofrivillig plagiering

Du som lärare kan enkelt med hjälp av en digital kursmodul i Athena stötta dina studenter till akademisk litteracitet och samtidigt synliggöra begreppet akademisk integritet.

Norm Friesen. Photo: Boise State University

husera@su: Takt och den pedagogiska relationen

Vad är pedagogisk takt? Hur kan den göra mig som lärare relationellt kompetent och hur påverkar den studenternas lärande? Lunchseminarium med professor Norm Friesen, Boise State University.

Pedagogiska_ambassadörer_2023. Foto: af

Varför vill lärare vid SU utveckla digitala läromedel, motverka plagering och förstå samverkan?

Flera lärare funderade på utmaningar i samband med sin undervisning och studenternas lärande, och sökte medel för att starta pedagogiska utvecklingsprojekt vid sina institutioner. De blev årets pedagogiska ambassadörer.

Studenter i ALC-sal. Foto: Stefan Karlsson

IKT-pedagogiska coachen hjälper SU:s lärare

Universitetslärare kan individuellt eller i grupp boka universitetets nya IKT-pedagogiska coachfunktion för att få hjälp med konsultation, planering och uppföljning av frågor relaterade till digitala aspekter av lärares arbete.

Robot i lärosal. Foto: Mostphotos

Workshop: Förstå AI och dess inverkan på universitetsutbildning

Artificiell intelligens (AI) förändrar vårt sätt att leva och arbeta, och universitetsutbildningen är inget undantag. Du vill lära dig mer om hur AI påverkar högreutbildning, och fördjupa dig i de fördelar och risker som är förknippade med AI.

Student vid dator. Inspera - självstudiekurs. Foto: Mostphoto

Få koll på nya examinationssystemet Inspera

Obligatorisk självstudiekurs för universitetslärare, administratörer och tentamensvärdar som kommer att använda universitetets nya digitala examinationssystem Inspera.

Dokumentera din pedagogiska skicklighet

Årets lärare - ett pris för bra undervisning

social media

Universitetet i sociala medierUniversitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube