Aktuell högskolepedagogisk forskning

Nyhetsbrev om Aktuell högskolepedagogisk forskning

Nyhetsbrev som på ett lättillgängligt sätt delar ny forskning om undervisning och lärande med dig som undervisar vid Stockholms universitet. Redaktionen som består av universitetslärare vid sex olika institutioner väljer ut, sammanställer och publicerar kortare sammanfattningar av relevanta artiklar ur högskolepedagogiska och ämnesdidaktiska tidskrifter.

Vår ambition är att ny kunskap ska leda till nya insikter och inspiration för dig att ta med i din undervisning.

Vi skickar ut nyhetsbrevet en gång i månaden under vår- och hösttermin. För att få vårt nästa utskick fyll i din e-postadress.

Aktuell högskolepedagogisk forskning — december 2018 (nr 8)

Aktuell högskolpedagogisk forskning — november 2018 (nr 7)

Aktuell högskolepedagogisk forskning  oktober 2018 (nr 6)

Aktuell högskolepedagogisk forskning  september 2018 (nr 5)

Aktuell högskolepedagogisk forskning maj 2018 (nr 4)

Aktuell högskolepedagogisk forskning  april 2018 (nr 3)

Aktuell högskolepedagogisk forskning mars 2018 (nr 2)

Aktuell högskolepedagogisk forskning  februari 2018 (nr 1)

Aktuell högskolepedagogisk forskning — oktober 2017 (nr 1)

Aktuell högskolepedagogisk forskning  december 2017 (nr 2)

Kontakta redaktionen

E-post: red.ceul@su.se

I redaktionen: Johan Berg, Kulturgeografiska institutionen, Annika Forslund, Centrum för universitetslärarutbildning, Magdalena Holdar, Institutionen för kultur och estetik, Sven Isaksson, Institutionen för arkeologi och antikens kultur, Annelie Gunnerstad, Juridiska institutionen, Klara Bolander Laksov, Centrum för universitetslärarutbildning, Emma Wikberg, Fysikum, Jeanna Wennerberg, Centrum för universitetslärarutbildning.