Välkommen till en kompetensutvecklande workshop om utveckling av undervisning med Centrum för universitetslärarutbildning (CeUL).

Målgrupp: Universitetslärare

Workshopen är del två (av tre) i en kortare workshopserie om video i undervisning, men kan med fördel också ses som fristående.

Under workshopen kommer vi att arbeta med:

Vi tittar på de utbildningsfilmer vi gjort och ger varandra konstruktiv återkoppling, om det finns tid över tittar vi även på andra utbildningsfilmer vi gillar och analyserar varför de är bra. Vi diskuterar också tekniska frågor som uppkommit under inspelningen.

Tid 19 april 2018 : kl 9-12
Plats/Hitta till
  Språkstudion. Södra Huset, Hus E, plan 2.
Språk Svenska
Workshopledare

Jonas Collin, mediepedagog och producent vid Institutionen för data- och systemvetenskap och CeUL.

Inför workshopen

 

 

Till workshopen finns webbresurser som du förväntas ta till dig innan vi ses. Information om dessa mejlas till dig i god innan workshopen. Du ska också publicera länken till din film på anvisad plats i lärplattformen (information om allt detta kommer att meddelas).

 

Centrum för universitetslärarutbildning, CeUL, har i uppdrag att verka för och stödja utveckling av undervisning vid universitetet.

Workshopen den 19 april ingår i en kompetensutvecklande workshopserie som vänder sig till all undervisande personal och pedagogiskt ansvariga, oavsett ämnestillhörighet, vid Stockholms universitet. Workshopserien löper under våren 2018 och olika institutioner vid universitetet står värd vid de olika tillfällena. Antalet platser är begränsat varför vi tillämpar först till kvarn. Deltagande är kostnadsfritt. 

Anmälan

Workshopen är öppen för alla universitetslärare oavsett ämnestillhörighet.

Anmälan till Video i dina kurser 3

 

Tre workshopar om video i undervisningen

Du anmäler dig till var workshop för sig, på under respektive webbpresentation - se nedan.