DEEP Insights

DEEP Insights rubrik
Lab work at DEEP

Välkommen till vår institutionsblogg - DEEP Insights!

Vi skapar nu en blogg för att nå ut till så många som möjligt. Om du är nyfiken på vår senaste forskning och på hur livet som forskare ser ut – följ vår blogg ”DEEP insights”.

• Snabb spridning av självbefruktande populationer kan ha skadliga genetiska följder 2018-01-09 Klimatförändringar som leder till snabba förändringar av arters utbredning kan leda till förlust av genetisk variation och ansamling av skadliga mutationer. Detta kan vara ett särskilt stort problem hos växter som är självbefruktande och kan kolonisera nya områden med ett fåtal individer. En ny studie från Stockholms universitet visar hur.
Fjällltrav Skandinavisk population

Kontakt

Kommunikationsgruppen är ansvarig för institutionens blogg ”DEEP Insights”, Twitter och Instagram. Har du några frågor, synpunkter eller tips på vad som bör synas på våra sociala medier, kontakta oss gärna.

När du vill nå hela kommunikationsgruppen med idéer:

communication.deep@su.se

Twittertips:

twitter.deep@su.se

Instagramtips:

instagram.deep@su.se

När du har fått ett en artikel accepterad:

publication.deep@su.se

Vi i kommunikationsgruppen är:

Amanda González-Bengtsson - forskningskommunikatör

Angelica Chirico - doktorand och forskningskommunikatör