MAP Stockholm!

Den internationella organisationen MAP (Minorities and Philosophy) etableras på Stockholms universitet.

Inför den här terminen har äntligen en filial till den internationella organisationen MAP (Minorities and Philosophy) etablerats på Stockholms universitet: MAP Stockholm! Nu planerar vi ett kick-off event den 30 september 16.00 och vill bjuda in filosofistudenter på alla nivåer att delta.

Lokal: C497, Södra huset hus C, våning 4.

Målet med MAP, i korta drag, är att belysa och ta itu med strukturella orättvisor inom den akademiska filosofin. Genom olika typer av insatser, t ex workshops, studiecirklar, utbildningar och diskussionsgrupper, har vi som långsiktigt mål att riva de murar som gör det svårt för medlemmar i marginaliserade grupper att bli en del av den akademiska (filosofiska) miljön. Lokalt bedrivs MAPs arbete av forskarstudent-ledda "MAP chapters" som besitter värdefull kunskap om hur behoven ser ut på just deras institution.

Under MAP Stockholms event den 30 september kommer vi att presentera MAPs målsättningar och värderingar i mer detalj, samt introducera det vi vill uppnå för filosofiska institutionen och för er studenter här på Stockholms universitet. Efter presentationen kommer det finnas möjlighet för alla närvarande att kommentera och ställa frågor.

Vi hoppas på att kunna genomföra ett icke-digitalt event uppe på institutionen (och i så fall kommer det att serveras fika), men huruvida det är möjligt beror på hur stort intresset för att närvara är. Vi skulle därför vilja be alla er som tycker det låter intressant och vill delta att fylla i det digitala formuläret nedan. När du öppnar formuläret räcker det med att du fyller i ditt förnamn, klickar i rutan och sedan på "skicka".

När vi sedan vet mer kommer vi skicka ut en uppdatering angående platsen för eventet.

Vi hoppas få träffa och prata med många av er den 30 september!

Varma hälsningar,
Alice, Andrea, Romy, Simon and Siska

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka ett mail till MAP Stockholm

Du kan också besöka och följa vår facebook-sida för uppdateringar om framtida evenemang:

MAP-Stockholm Facebook