Information inför HT 2022

Höstterminen 2022 börjar måndagen den 29 augusti. Här hittar du samlad information om antagning och terminsstart.

Antagning och registrering

Logga in och kontrollera din antagningsstatus på "Mina sidor" på antagning.se.

Foto: Niklas Björling

Reservantagning

Reserver kallas via e-post den 22-23 augusti. Vi vet aldrig i förväg hur många reserver vi kommer att kunna ta in.

Omregistrering

Skicka in ditt önskemål om omregistrering till courscordinator@sbs.su.se tidigast den 22 augusti. Ange fullständigt namn, personnummer och vilken kurs det gäller.

Ny student

Du hittar mer information om antagning och att vara ny student på Stockholm Business School på webbsidan Ny student.

Här hittar du bl a information om antagning, registrering, studera med funktionsnedsättning, reservantagning och vår lärplattform Athena.

Schema och kurslitteratur

Information om schema och kurslitteratur hittar du på kurswebbsidan i Utbildningskatalogen under Våra utbildningar och i Athena. Du måste vara registrerad för att logga in i Athena.

Bra länkar

Länkar med mer information för dig som ska börja studera.

En lyckad start - Är du ny student vid Stockholms universitet? Här har vi samlat information om allt som är viktigt att känna till inför terminsstart. Lycka till med dina studier hos oss!

IT för studenter – Information om olika digitala tjänster och verktyg för studenter, IT-support för programvaror och inloggning, Universitetskonto, Athena, Ladok för studenter, Schema, programvaror och licenser, trådlöst nätverk via Eduroam, datorsalar, mm.

Livet som student - om studentkårer, bostäder, Infocenter, studieplatser med mera.

Föreningen Ekonomerna - för studenter vid Stockholm Business School

Studera vid universitetet - om universitetsbiblioteket, rättigheter och skyldigheter, stipendier med mera.

Studera med funktionsnedsättning - Stockholms universitet erbjuder olika pedagogiska stödformer för personer med varaktiga funktionsnedsättningar. Din ansökan om stöd bör göras i god tid innan terminsstart då handläggningstiden kan variera.

SBS Uppförandekod - hur studenter förväntas förhålla sig till sina studier på Stockholm Business School

Hitta till Stockholm Business School

Hösten 2021 flyttade Stockholm Business School till nybyggda lokaler i hus 2 på Campus Albano. Kom gärna i god tid i början så att du hinner bekanta dig med lokalerna.

Kontakt

Här hittar du kontaktuppgifter till studievägledarna och kurskoordinatorerna vid Stockholm Business School.

Kontakt