Hej HSDare!

Det här prefektbrevet gäller främst olika aktiviteter som vi kommer ha vid institutionen. Till vissa måste man anmäla sig. Jag tar dom i tidsordning.

14 juni har vi vår forskningsdag som avslutas med sommarfest. Under dagen får vi presentationer av de intressanta forskningsprojekten vid institutionen. Sen avslutas den formella delen av dagen med information om institutionen och vad som är på gång.

Kvällen avslutas med sommarmiddag. Tiil såväl middagen som en lättare lunch (dricka och smörgås) måste man anmäla sig till Louise S senast 27 maj. Meddela eventuella kostrestriktioner.

16-17 augusti, lunch till och med lunch, har vi ett internat för alla medarbetare vid HSD. Vi kommer då diskutera hur all tillsammans kan fortsätta den positiva utvecklingen av HSD till en framgångsrik utbildnings- och forskningsinstitution. Program kommer senare. Även här anmäler man sig till Louise S, men senast 17 juni.

Höstens APT kommer äga rum 15:15-16:30 följande dagar:
Onsdagarna 14 september, 26 oktober och 23 november. Höstens sista möte blir måndagen 19 december och följs av julfest. Lokaler kommer senare. Boka in alla dessa i era kalendrar så att ni inte missar något.

Vill också påminna om att både semester och bisyssla måste registreras i Primula. Sista dagen för semester är på söndag, sen lägger Sara ut den som vi tidigare meddelat.

Till sist önskar jag er alla en riktigt skön helg!

Stefan