Uppdatering: För närvarande ställer vi in alla arrangemang med fler än 500 deltagare utifrån regeringens beslut. För att minska risken för smittspridning har vi valt att ställa in även detta evenemang.

Det är upp till respektive arrangör av föreläsningar och evenemang som har färre än 500 deltagare att bedöma om de ska hållas som planerat. Universitetet uppmanar alla medarbetare att vara restriktiva med att hålla stora sammankomster. Universitetets Information till studenter och medarbetare om coronaviruset: su.se/corona

Anna Lund, docent i sociologi vid Stockholms universitet och Farnaz Arbabi, regissör och konstnärlig ledare vid Unga Klara, möts i ett samtal om barnkonventionens roll i kulturutövandet. Samtalet modereras av Karin Helander, professor i teatervetenskap vid Stockholms universitet samt ständig sekreterare vid Kungl. Vitterhetsakademin och Rebecca Örtman, konstnärlig ledare för RATS teater.

Evenemanget äger rum kl. 18 på Accelerator konsthall, är gratis och öppet för alla.
Boka plats för säker sittplats.

Om Scenpodden

Scenpodden är en gemensam satsning från RATS Teater och Humanistiska fakulteten vid Stockholms universitet. Varannan fredag bjuder Scenpodden in en framstående scenpersonlighet för att få hjälp att reda ut olika begrepp och fenomen inom teatervärlden. Samtalen leds av Rebecca Örtman, regissör och konstnärlig ledare för RATS Teater, tillsammans med Karin Helander, professor i teatervetenskap vid Stockholms universitet och mångårig teaterkritiker i Svenska Dagbladet.

Om Publik & Vetenskap

Samtalet är en del av programmet för Publik & Vetenskap, en samtalsserie som visar bredden av den humanvetenskapliga forskning som bedrivs vid Stockholms universitet. Samtalen är öppna för allmänheten och äger rum på Accelerator konsthall.