Institutionen för kultur och estetik

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Institutionen för kultur och estetik
Blå fyrkant ingen text

Information till studenter och medarbetare om coronaviruset

Information om universitetets ställningstaganden relaterat till corona uppdateras löpande.

Vi går över till distansundervisning

Undervisningen vid Institutionen för kultur och estetik går under en period över till i huvudsak digital undervisning och examinationer som ett sätt att bidra till minskad smittspridning och samtidigt fortsatt kunna bedriva verksamheten. 
Många lärare använder sig av E-mötestjänsten Zoom för föreläsningar och seminarier. Bekanta dig redan nu med Zoom, som är kostnadsfritt för studenter vid Stockholms universitet. Den kursansvarige läraren kommer via kurssajten på lärplattformen Athena ge dig instruktioner om hur undervisningen läggs upp. Det kommer vara olika hur kurserna anpassas och det kan ta lite tid innan allt är på plats. Hoppas att du har lite tålamod så löser vi det här så bra som möjligt tillsammans.

Information om hur Zoom installeras finns här
Mer om att studera hemifrån

Kvinna skriver på tangentbord på bärbar dator.

Så här kan du studera hemifrån

Här hittar du tips om verktyg du kan använda när du behöver studera hemifrån. Det finns guider till E-mötestjänsten Zoom för undervisning, lärplattformen Athena och Office365.

Så distansundervisar du i Zoom

Tips och råd till universitetslärare om vad som kan vara bra att tänka på och göra vid distansundervisning i e-mötestjänsten Zoom.

Curating art startsida puff
Kulturarvstudier
Krishantering

Vad finns att läsa på SU?

Våra ämnen

Vet du vad du vill läsa?

Sök kurser och program
Masterprogram i Kritiska studier. Bild från protestmöte på Manhattan. Foto: Sten-Åke Stenberg
Scheman

Kultur och estetik i sociala medierKultur och estetik på Facebook Kultur och estetik på Instagram Universitetet på Linkedin Kultur och estetik på Twitter Universitetet på YouTube