Musikvetenskap

Just nu problem att söka vissa kurser och program

På grund av en driftstörning går det för tillfället inte att söka till flera av höstterminens kurser och program via antagning.se. Kan du inte anmäla dig till den utbildning du önskar studera, vänligen gör ett nytt försök senare.

Första numret av fanzinet Ordförande.

Ordförande söker nya texter och bilder

Ordförande är ett fanzine för och av studenter på Institutionen för kultur och estetik. Här vill redaktionen publicera skönlitteratur, teori, kritik, forskning, essäer, intervjuer, reportage, recensioner, grafisk konst och allt möjligt annat som kan passa in.

Samarbetsavtal mellan Dramaten och Stockholms universitet firas med billiga biljetter

Nytt samarbete firas med billiga teaterbiljetter

Dramaten och Stockholms universitet har tecknat ett nytt samarbetsavtal och ska nu långsiktigt samarbeta inom forskning och utbildning. Det firas med billiga biljetter till utvalda föreställningar för studenter och personal.

Så arbetar institutionen med jämlikhet och likabehandling

Om du känner att du som student eller anställd blir orättvist behandlad, diskriminerad eller utsatt för trakasserier ska du vända dig till institutionens kontaktpersoner för likabehandling, prefekt eller till Stockholms universitets jämlikhetssamordnare.

Bild på fiol. Kandidatprogram i musikvetenskap
Bild på noter. Masterprogram i musikvetenskap
Masterprogram i Kritiska studier. Bild från protestmöte på Manhattan. Foto: Sten-Åke Stenberg
Openlab
Gröna kortet puff

Kultur och estetik i sociala medierKultur och estetik på Facebook Kultur och estetik på Instagram Universitetet på Linkedin Kultur och estetik på Twitter Universitetet på YouTube