Det kommer gå att söka till vårterminen 2018 igen från och med den 15 december. Foto: Niklas Björling
Det går att söka till vårterminen 2018 för många av våra kurser nu när det är öppet för sen anmälan. Foto: Niklas Björling

Klicka på länkarna nedan för att se våra kurser och program i utbildningsdatabasen. Därifrån kan du sedan gå vidare till antagning.se där du gör din ansökan.

Idéhistoria
Konstvetenskap
Litteraturvetenskap
Musikvetenskap
Teater- och dansvetenskap

Kontaktuppgifter till våra studievägledare.

Kontaktuppgifter till vår studentexpedition.

Först till kvarn om du är behörig

De kurser där det kan finnas platser kvar efter första urvalet håller alltså öppet för sen anmälan. Du anmäler dig som vanligt på antagning.se.

Om du är behörig till de utbildningar du sökt, rangordnas du efter det datum du anmälde dig.

Anmälningsalternativ tas inte bort från anmälan

Stockholms universitet tar inte bort några anmälningsalternativ från anmälan och därför är det viktigt att du tänker igenom vad du vill söka och om du är behörig. Om du redan sökt 20 alternativ, kan du söka ytterligare 5 efter urval 2.

Handläggning av sena anmälningar

Sena anmälningar kommer att börja handläggas efter den 15 december. Observera att det kan dröja ända fram till terminsstart innan du får besked.

När stängs sen anmälan?

Hur länge varje kurs håller öppet varierar från olika ämnen.

Idéhistoria

Kurser som startar första halvan av terminen håller öppet för sen anmälan till och med den 14 januari.

Konstvetenskap

Kurser som startar första halvan av terminen håller öppet för sen anmälan till och med den 7 januari.

Litteraturvetenskap

Musikvetenskap

Teatervetenskap

​Kurser som startar andra halvan av terminen håller öppet för sen anmälan till och med den 12 mars.

Kontakta gärna våra studievägledare vid frågor.