Academic Pride

För tredje gången kommer Stockholm vara värd för EuroPride, ett 10-dagar långt event med seminarier, debatter, konserter och andra festligheter. Höjdpunkten av EuroPride är den 4,3 kilometer långa paraden som är en glädjefylld och färgrik manifestation för mänskliga rättigheter. Varje år deltar omkring 45 000 människor i paraden och med närapå 500.000 åskådare.

Samarbete mellan lärosäten Stockholm

Stockholms universitet kommer att gå under banderollen Academic Pride, ett samarbete mellan högskolor och universitet i Stockholm däribland KTH, Karolinska Institutet och Handelshögskolan i Stockholm. Paraden startar kl. 13.00 i närheten av Stadshuset och vi kommer att samlas kl 11.00 vid Rålambshovsparken under the Academic Pride banderollen.

Vi hoppas att få se många medarbetare och studenter där. De 50 första deltagarna får en Academic Pride/SU t-shirt!
För mer information, kontakta Parasto Rosencrantz, parasto.rosencrantz@su.se. Happy Pride!