1. Du är här:

Webbregistrering för höstterminen 2018 öppnar

EVENEMANG

Datum: 10 augusti 2018 00:01 - 10 augusti 2018 23:59

Webbregistreringen för antagna studenter till höstterminen 2018 öppnar den 10 augusti. Kom ihåg att du måste registrera dig för att inte förlora din plats.

För att behålla din plats på kursen måste du registrera dig under den registreringsperiod som gäller för din kurs. Observera! Om du inte webbregistrerar dig under perioden förlorar du din plats på kursen.

När är sista dag?

Inför varje termin gäller särskilda registreringsperioder. För höstterminen 2018 gäller följande:

För kurser som börjar första halvan av terminen är sista dag att webbregistrera sig 20 augusti.

För kurser som börjar andra halvan av terminen är sista dag att webbregistrera sig 15 oktober.

Vad som gäller för din kurs hittar du under respektive ämne här:

Idéhistoria
Konstvetenskap
Litteraturvetenskap
Musikvetenskap
Teater- och dansvetenskap

För att kunna webbregistrera dig behöver du skapa ett universitetskonto. Det gör du på aktivera.su.se från om med den 10 augusti.

Hjälp vid problem

Vid eventuella tekniska problem med webbregistreringen, kontakta Stockholms universitets IT-avdelnings Helpdesk via Serviceportalen.

Har du inte möjlighet att webbregistrera dig måste du höra av dig till oss innan sista registreringsdag. Kontakta i så fall studentexpeditionen för ämnena idéhistoria, litteraturvetenskap, musikvetenskap och teater- och dansvetenskap på expedition.ike@su.se. För utbildningar i konstvetenskap på grundnivå kontaktar du studierektor Nina Engholm, nina.engholm@arthistory.su.se. För utbildningar i konstvetenskap på avancerad nivå kontaktar du studievägledare Richard Carlsén, richard.carlsen@su.se. För utbildningar i kulturarvsstudier kontaktar du studieadministratör Helena Fälldin Wiberg, helena.wiberg@su.se.

Läs gärna mer om registrering i Studenthandboken, på sidan 23.

Bokmärk och dela Tipsa

Måndag-torsdag 07.30-20.00
Fredag 07.30-17.00
Lördag-söndag STÄNGT