Om oss

Institutionen för kultur och estetik, tegelbyggnad med tre våningsplan

Hitta till oss

Institutionen för kultur och estetik ligger i Manne Siegbahnhusen på Frescativägen 22B-26. 

Vägbeskrivning från tunnelbanestationen Universitetet 

Gå rakt fram uppför trappan till piazzan. Ta direkt till vänster och följ gångvägen mellan cykelparkeringarna utmed busstorget, ungefär 60 meter. Institutionen ligger i tegelbyggnaderna till höger. Du kommer då till entrén till litteraturvetenskap, idéhistoria och teatervetenskap på Frescativägen 24E. Konstvetenskap, curating art och kulturarvsstudier finns på Frescativägen 26 (entrén märkt C på kortsidan av parkeringen), och musikvetenskap på Frescativägen 22B, runt hörnet.

Ta dig in och runt i huset utan trappor

Du kommer in i Manne Siegbahnhusen genom ingången Frescativägen 24B, på baksidan av huset. Där hamnar du direkt på våning 1 och därifrån finns även en hiss om du behöver ta dig till våning 2 eller 3.

Auditoriet är direkt tillgängligt från sidan av huset via ingång 24D. Inne i huset finns en rullstolshiss utanför övre delen av auditoriet och där finns även studenttoaletter. Den hissen hittar man på våningsplan 2.

Hus C, C-room, sal 508 och sal 509 är tillgängliga via entré på gaveln på höger sida om entrén Frescativägen 26, med hiss i slutet på korridoren.

Karta

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag 07.30-20.00
Fredag 07.30-17.00
Lördag-söndag STÄNGT

Besöksadress
Institutionen för kultur och estetik
Frescativägen 22B-26
Stockholm

Postadress
Stockholms universitet
Institutionen för kultur och estetik
106 91 Stockholm

Fakturaadress
Stockholms universitet
Postbox 50741
202 70 Malmö

Referens 106

Arkivfunktion
registrator.ike@su.se

Användbara kontaktuppgifter

Scheman

Kultur och estetik i sociala medierKultur och estetik på Facebook Kultur och estetik på Instagram Universitetet på Linkedin Kultur och estetik på Twitter Universitetet på YouTube