Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Lediga anställningar vid Institutionen för mediestudier utlyses och ansöks på Stockholms universitets webbsida för lediga jobb

Louise Wallenberg och Camilla Hjelm vid Ripsasamlingen. Foto: Niklas Björling © 2019
Louise Wallenberg, professor i modevetenskap, Institutionen för mediestudier (vid tidpunkten för bilden var hon docent vid Centrum för Modevetenskap) och Camilla Hjelm, Samverkansavdelningen, vid Ripsasamlingen. Foto: Niklas Björling © 2019 Stockholms universitet.


Här kan du läsa om hur det är att arbeta vid Stockholms universitet. Du hittar aktuella lediga anställningar, och får mer information om hur du söker en anställning via vårt rekryteringssystem. 

Jobba vid Stockholms universitet

 

Lediga jobb

Här hittar du aktuella utlysningar av tjänster vid Stockholms universitet.

Lediga tjänster vid universitetet


Doktorandtjänster

Just nu har vi inga lediga doktorandtjänster.

Doktorandplatser

 

Möt några medarbetare

Här kan du läsa intervjuer med några av våra medarbetare. 

I veckan blev det känt att modeforskaren Louise Wallenberg befordrats till och anställts som professor i modevetenskap vid Stockholms universitet. –Det är så klart roligt att kunna titulera sig professor i modevetenskap - det finns ju fortsatt ganska så få, säger hon.

Professor i modevetenskap Louise Wallenberg, Stockholms universitet. Foto: Svante Emanuelli © 17 apr

Professor i modevetenskap Louise Wallenberg, Stockholms universitet. Foto: Svante Emanuelli © 17 april 2018
 

Louise Wallenberg befordras till professor i modevetenskap

Hennes längtan efter att skriva ledde henne till journalisthögskolan i början av nittiotalet. Men under praktiken väcktes intresset för radio.
– Jag märkte snart att jag älskade radions snabbhet, mångfald av uttryck och närhet till människorna, säger prisbelönta journalisten Annika Olsson som nyligen rekryterats som radiolärare till JMK.

Estonia - natten jag inte dog Foto: Mattias Ramos © Sveriges Radio. Bilden är ett montage.
I Annika Olssons prisbelönta radiodokumentär berättar Ulla om natten då Estonia sjönk och hur hon klarade sig levande undan. Foto: Mattias Ramos © Sveriges Radio. Bilden är ett montage.


Prix Europa-vinnare blir ny radiolärare på JMK

Hans avslöjanden har skapat rubriker och samhällsdebatt. I veckan gavs den prisbelönte journalisten Erik Palms bok om H&M:s tidigare styrelseordförande Stefan Persson ut som pocket. I en intervju med IMS berättar han om sina grävreportage och sin nya tjänst vid JMK.

Erik Palm Foto Göran Segeholm © Norstedts
Erik Palm Foto Göran Segeholm © Norstedts

JMK rekryterar prisbelönt undersökande journalist
 

Kontakt

På vår kontaktsida hittar du allmän kontaktinformation och kontaktuppgifter till bland annat institutionens ledning, presskontakter, studentexpeditioner och studierektorer. 

Kontakt

På denna sida