Webbaserad undervisning hela våren och sommaren

Med anledning av coronapandemin kommer undervisningen vid Institutionen för språkdidaktik att vara webbaserad under hela våren och sommaren 2021. I maj får du besked om hur det blir i höst.

Kvinnlig student som deltar i ett onlinemöte
Foto: kasto80/Mostphotos

I linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer fortsätter Institutionen för språkdidaktik (ISD) att ha webbaserad undervisning ända fram till augusti 2021. En del kursmoment kan komma att utföras på campus, men i så fall får du anvisningar från din lärare om vad som gäller. Information om hösten ges senast i mitten av maj.

Läs mer om Stockholms universitets ställningstaganden relaterat till covid-19:
Information om covid-19

Undervisning via Zoom

Föreläsningar och seminarier ges huvudsakligen via e-mötestjänsten Zoom. För att kunna delta i undervisningen behöver du därför installera Zoom på din dator:
Kom igång med e-mötestjänsten Zoom

Det kan vara svårt att få studierna att fungera på distans. Studie- och språkverkstaden tipsar om hur du kan hantera situationen:
Råd till dig som pluggar hemma

För dig som har VFU i vår

• VFU-kurserna vid Institutionen för språkdidaktik genomförs som planerat.
  • Om du av covid-19-relaterade skäl inte kan göra din VFU kan du ansöka om dispens för att bli examinerad vid nästa VFU-kurstillfälle. Tänk på att vara ute i god tid med din dispensansökan. Kontakta din studievägledare för mer information och ansökningsblankett: studievagledare@isd.su.se

Frågor och svar om VFU i coronatider

Råd och rutiner för dig som studerar vid ISD