Engagera dig i studentrådet

Det nystartade studentrådet vid Institutionen för språkdidaktik söker fler aktiva personer. Du som känner att du vill kunna påverka din utbildning kan kontakta styrelsen.

Engagerade studenter
Foto: Dean Drobot/Mostphotos

Studentrådet vid Institutionen för språkdidaktik är relativt nystartat, av några drivna tjejer som studerar olika inriktningar av lärarprogrammen. Ämneslärarstudenten Henna Viinikka är ordförande:

- Vi såg att det saknades studentrepresentanter på ISD och tycker att alla behöver känna att de kan påverka sin utbildning. Vi studenter har ju faktiskt den lagstadgade rättigheten och det är viktigt att vi tar vara på den.

Ambitionen är att institutionens lärarstudenter ska kunna påverka sin utbildning både på fakultetsnivå och kursnivå, vilket görs bäst genom ett samlat studentråd.

Förutom Henna består studentrådets styrelse av Ines Vasconcelos (vice ordförande), Daniela Skymbäck (sekreterare) och Fanny Berg (kassör) och de söker nu fler aktiva personer. Även om du inte vill ingå i styrelsen så kan du hjälpa till på annat sätt.

Vill du engagera dig i studentrådet?

Kontakta styrelsen: studentrad.isd.su@gmail.com.

Studentrådet ISD:s logga
På denna sida