Studera språk och litteratur på våra Nordkurs sommarkurser i Norden. Sök senast 1/4

Åk till Danmark, Finland, Island eller Norge i sommar och få nya vänner, åk på utflykter i storslagen natur och lär dig mer om våra grannländer. Studera nordiska språk och nordisk litteratur under tre veckor i juni och/eller juli. Sök senast 15 mars 2024.

Du får stipendium som främst täcker resa och boende. Det är meriterande om du har läst svenska/nordiska språk eller litteraturvetenskap vid universitet i Sverige. En kurs ger ca 10 ECTS-poäng.

Kurser i övriga Norden för dig som är student i Sverige

Nordkurs sommarkurser i Norden

Kurser i Sverige för dig som är student i övriga Norden

Nordkurs sommarkurs i Sverige

Vyer från Skagen, Pernå och Lovisa, Oslo, Reykjanes
Grenen i Skagen, Danmark (Foto: Pia Nordin); Hus i Pernå och gatuskylt i Lovisa, Finland (Foto: Pia Nordin); Klocktornet AKer Brygge, Oslo, Norge (Foto: Andrey Omelyanchuk, MostPhotos); Gunnuhver geotermala källa, Reykjanes, Island (Foto: Branislav Bédi).