Lediga jobb: Administrativ chef

Juridiska institutionen söker dig som vill arbeta som administrativ chef i en aktiv akademisk miljö med ambitiösa studenter och dedikerad personal.

I rollen som administrativ chef har du ansvar bl.a. för ledning och styrning av institutionen ur ett administrativt och ekonomiskt perspektiv. Administrationen består idag av 60 medarbetare (44 helårsarbetstider), vilka arbetar med studieadministration, internationalisering, ekonomi, personal, IT, webb, arkiv, diarium och institutionsservice. Det finns även gruppchefer.

Vi söker dig som genom att ta ansvar och egna initiativ har förmåga att leda och utveckla det administrativa arbetet tillsammans med medarbetarna. Tror du att tjänsten passar dig? Ta chansen och sök senast den 29:e maj 2022!

Läs mer och ansök