Lediga jobb: Lednings- och forskningsadministratör

Juridiska institutionen vid Stockholms universitet utlyser en anställning som lednings- och forskningsadministratör. Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning.

Juridiska institutionen är en av de största institutionerna vid Stockholms universitet med ca 200 anställda, ca 5500 studenter och ca 65 forskarstuderande. Drygt etthundra lärare är på heltid engagerade för att undervisa eller bedriva den forskning som utbildningen vilar på och fakulteten har ett fyrtiotal professorer med olika rättsvetenskapliga inriktningar.

Som administrativt lednings- och forskningsstödska du främst hjälpa prefekten och ställföreträdande prefekten med allehanda saker som dyker upp i vardagen och planering samt bistå institutionens forskare med till exempel enklare ekonomihantering och planering av konferenser eller seminarier.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en dynamisk miljö med forskning av högsta klass och med stark internationell prägel. Ta chansen och ansök senast den 20 augusti 2022!

Läs mer och ansök