Stockholms universitet logo, länk till startsida

Problem med uppskjutande? Vi ger dig tips!

Föreläsning

Datum: onsdag 16 september 2020

Tid: 12.15 – 12.45

Plats: Online via Zoom (se länk nedan)

Vi ger dig tips på hur du kan komma igång med ditt studiearbete i tid. Den här föreläsningen är för dig som vet med dig att det kan vara svårt att komma igång med studiearbetet i tid och som önskar göra något åt det.

Som student på universitetet kan det i perioder kännas svårt att komma igång med studiearbetet i tid. Prokrastinering eller uppskjutande innebär ofta att man tvingas arbeta intensivt nära inpå inlämningar och tentor, något som i förlängningen kan leda till negativa konsekvenser för studier, lärande och välmående.

Studenthälsans Matnyttigt-föreläsning ger dig relevant information om vad uppskjutande är samt användbara tips för hur du kan komma igång med ditt studiearbete i tid. Alla studenter är välkomna - ingen föranmälan krävs.

Anslut via Zoom: https://stockholmuniversity.zoom.us/j/69176387775

Student som pluggar i fåtölj i Studenthuset. Foto: Niklas Björling

Alla studenter med universitetkonto kan delta

Alla studenter på Stockholms universitet kan delta i den här inspirationsföreläsningen via mötesplattformen Zoom. Du loggar in med ditt universitetskonto. 

Installera och logga in i e-mötestjänsten Zoom

Här hittar du instruktioner om hur du använder Zoom:

Så installerar du och loggar in i e-mötestjänsten Zoom

Varje onsdag i lunchtid anordnar Studentavdelningen inspirationsföreläsningar och informationsträffar. Se hela programmet här: Matnyttigt i lunchtid – inspiration varje onsdag