Stockholms universitet logo, länk till startsida

Sluta prokrastinera och förbättra dina studievanor

tisdag 16 februari 2021 15.15 – 16.45

Online via Zoom

Vi arbetar tillsammans via Zoom med att hitta och utveckla strategier för att komma igång med studierna och få arbetet gjort.

Gruppen är för dig som av olika skäl har problem med prokrastinering och vill ha stöd i att arbeta fram och etablera goda studievanor och rutiner. Med stöd av varandra arbetar vi med att skapa nya och förbättrade studievanor samt öka beteenden som främjar en god hälsa. Vi fokuserar på handfasta beteendeförändringar mot mål som du själv sätter upp för dina studier och/ eller ditt mående.
Gruppen hålls på engelska och vänder sig således både till internationella och svenska studenter. Du hittar mer utförlig information om gruppen på engelska här.

Gruppen äger rum en gång i veckan hela vårterminen 2021, på tisdagar mellan 15.15-16.45. Gruppen har löpande intag, vilket innebär att du kan anmäla ditt intresse när som helst under perioden som gruppen pågår. Om gruppen är full har du möjlighet att bli uppsatt på väntelista. Deltagande i gruppen är kostnadsfritt. Välkommen!

Tid: tisdagar kl. 15.15-16:45 under hela vårterminen 2021.

Plats: online via Zoom. En Zoomlänk skickas ut innan varje grupptillfälle.

Om du vill veta mer eller anmäla dig till gruppen, kontakta psykolog Peter Candlert: peter.candlert@su.se

Läs mer om Studenthälsan

Studenter i föreläsningssal. Foto: Niklas Björling