Stockholms universitet logo, länk till startsida

Uppsats på gång? Snabbhandledning för uppsatsskribenter

onsdag 28 april 2021 12.15 – 12.45

Online via Zoom (se länk nedan)

Skriver du självständigt arbete eller uppsats? Har du en fråga om skrivande eller referenser du bara måste få svar på för att bli klar i tid?

Välkommen på snabbhandledning på drop-in! Här är pedagogerna från Studie- och språkverkstaden redo att svara på dina frågor och ge dig råd och tips om akademiskt skrivande – allt för att du ska bli klar med din uppsats i tid.

En drop-in-handledning varar omkring 10-15 minuter. Välj gärna ut en fråga som du undrar över, eller del i din text som du vill utveckla. Om du vill att vi arbetar med en text du skriver, behöver du inte skicka in någon text i förväg, men du behöver kunna dela skärmen med oss via Zoom. Handledning kan du få både på svenska och engelska. Välj någon av pedagogerna nedan. Om det är studenter före dig, placeras du i kö.

Zoom-länkar till pedagogogerna kommer att publiceras här i god tid före evenemangets start.

Student som pluggar i biblioteket. Fotograf: Niklas Björling
Fotograf: Niklas Björling

Alla studenter med universitetkonto kan delta

Alla studenter på Stockholms universitet och Försvarshögskolan kan delta i den här inspirationsföreläsningen via mötesplattformen Zoom. Du loggar in med ditt universitetskonto.

Installera och logga in i e-mötestjänsten Zoom

På Serviceportalen finns instruktioner hur du installerar och loggar in i e-mötestjänsten Zoom: serviceportalen.su.se/sv-se/article/1055139.

Varje onsdag i lunchtid anordnar Studentavdelningen inspirationsföreläsningar och informationsträffar. Se hela programmet här: Matnyttigt i lunchtid – inspiration varje onsdag