Stockholms universitet logo, länk till startsida

Varje onsdag: Läs- och skrivcafé

Workshop

Datum: onsdag 12 april 2023

Tid: 10.00 – 12.00

Plats: Grupprum 253 i Studenthuset eller digitalt via Zoom

Har du läs- eller skrivarbete att göra? Har du svårt att hitta fokus? Kom på läs- och skrivcafé!

På Studie- och språkverkstadens Läs- och skrivcafé kan du sitta koncentrerat och jobba i sällskap av andra. Vi startar gemensamt med småprat och tips, sen är tiden din egen. Vi läser och skriver efter pomodore-metoden med 45 minuters koncentrerat arbete varvat med paus. Kom och se vad det kan ge — välkommen!

Läs- och skrivcaféet är tvåspråkigt (engelska/svenska) och ges som ett hybridmöte där du kan delta digitalt via Zoom eller slå dig ner i grupprum 253 i Studenthuset.

Studenter på Läs- och skrivcafé. Foto: Jens Olof Lasthein
Foto: Jens Olof Lasthein

Kom i tid

För att du ska få så mycket som möjligt ut av din studiestund är det viktigt att du kommer i tid. Om du behöver ansluta till Zoom-mötet efter att läs- och skrivcaféet börjat – kommunicera med språkverkstadspedagogen via chatten med ljudet avstängt så att du inte stör de andra deltagarna.

 

 

Så här ansluter du via Zoom

För att delta via Zoom behöver du vara registrerad som student på Stockholms universitet eller Försvarshögskolan och ansluta via det Zoom-konto du fått av ditt lärosäte. Ingen föranmälan krävs.

Delta!

Kom igång med Zoom

 

STUDIE- OCH SPRÅKVERKSTADEN

Studie- och språkverkstaden erbjuder dig som student individuell handledning, föreläsningar, workshoppar och webbaserat material om akademiskt skrivande, studieteknik och muntlig presentation. Välkommen!

su.se/sprakverkstaden