Stockholms universitet logo, länk till startsida

Varje tisdag: Drop-in på Studie- och språkverkstaden

Drop-in

Datum: tisdag 15 februari 2022

Tid: 14.00 – 15.00

Plats: Digitalt via Zoom

Kom förbi Studie- och språkverkstaden digitalt via Zoom för att få snabbhandledning i akademiskt skrivande och studiestrategier, eller för att få information om vårt utbud.

 

Välkommen förbi varje tisdagseftermiddag

Varje tisdag kl. 14–15 under höst- och vårterminen är Studie- och språkverkstadens pedagoger redo att ge dig svar på dina korta frågor om studiestrategier och skrivande, eller berätta mer om vad Studie- och språkverkstaden kan göra för dig.

Tjej som pluggar under ett träd. Foto: Jens Olof Lasthein
Foto: Jens Olof Lasthein

Titta gärna förbi! Du ansluter digitalt via Zoom. Om det är många som önskar handledning samtidigt blir du placerad i kö.

Drop-in på svenska

Drop-in på engelska

 

Har du en mer omfattande fråga eller en text du vill att vi arbetar med?

En snabbhandledning på drop-in varar omkring 15 minuter. För mer omfattande frågor, eller för att utveckla en text du skriver, rekommenderar vi att du bokar ett handledningsmöte istället. Då har vi bättre möjligheter att hjälpa dig att utvecklas som student och skribent.

Boka handledning

Studie- och språkverkstaden erbjuder gratis hjälp till alla studenter vid Stockholms universitet och Försvarshögskolan. Vill du utveckla ditt akademiska skrivande och dina studiestrategier? Besök oss gärna på su.se/sprakverkstaden för att se vad vi kan göra för dig.