Stockholms universitet

Varje tisdag: Drop-in på Studie- och språkverkstaden

Drop-in

Datum: tisdag 12 mars 2024

Tid: 14.00 – 15.00

Plats: Studenthuset rum 226–230 eller digitalt via Zoom

Kom förbi Studie- och språkverkstaden digitalt via Zoom eller på campus Frescati för att få snabbhandledning i akademiskt skrivande och studiestrategier, eller för att få information om vårt utbud.

 

Välkommen förbi varje tisdagseftermiddag

Varje tisdag kl. 14–15 under höst- och vårterminen är Studie- och språkverkstadens pedagoger redo att ge dig svar på dina korta frågor om studiestrategier och skrivande, eller berätta mer om vad Studie- och språkverkstaden kan göra för dig

Titta gärna förbi! Du kan ansluta digitalt via Zoom eller besöka Studie- och språkverkstaden på entréplan i Studenthuset (rum 226-230) på campus Frescati.

Handledning på Studie- och språkverkstaden. Foto: Jens Olof Lasthein
Handledning på Studie- och språkverkstaden. Foto: Jens Olof Lasthein

Drop-in på svenska

Drop-in på engelska

 

 

Har du en mer omfattande fråga eller en text du vill att vi arbetar med?

En snabbhandledning på drop-in varar omkring 15 minuter. För mer omfattande frågor, eller för att utveckla en text du skriver, rekommenderar vi att du bokar ett handledningsmöte istället. Då har vi bättre möjligheter att hjälpa dig att utvecklas som student och skribent.

Boka handledning

Studie- och språkverkstaden
Studie- och språkverkstaden erbjuder gratis hjälp till alla studenter vid Stockholms universitet som vill utveckla sitt akademiska skrivande och sina studiestrategier. Besök oss gärna på su.se/sprakverkstaden för att se vad vi kan göra för dig.