Lärarutbildningsportalen

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Lärarutbildningsportalen

Välkommen till lärarutbildningarna!

Stockholms universitet erbjuder ett stort utbud av program och kurser som leder till lärarexamen och som ger kompetens att arbeta som lärare i olika ämnen, inom olika verksamheter och för alla åldrar. Lärarutbildningarna är påbyggbara så att alla har möjlighet att avlägga en magister- eller masterexamen. Därmed öppnas också vägen till fortsatta studier på forskarnivå.

Information om Corona

Information till studenter och medarbetare om coronaviruset

Information om universitetets ställningstaganden, frågor och svar, och nyheter om forskning och annat relaterat till coronaviruset.

Teacher and school girl using tablet in class

Lärarutbildningarnas webbsidor har flyttat

För dig som är intresserad av att börja läsa till lärare eller som redan är lärarstudent, nu har våra sidor med information om lärarutbildningarna flyttat till su.se/utbildning.

Niclas Runebou

Årets lärare 2020 i film om VFU

Niclas Runebou är utsedd till Årets lärare 2020. Han undervisar i religionsdidaktik både på Ämneslärarutbildningen och Grundlärarutbildningen. Niclas är engagerad i den verksamhetsförlagda utbildningen, VFU, för blivande lärare och förskollärare som bedrivs på skolor och förskolor. 

Nyheter

Lärarutbildningens nyhetsbrev

 

Universitetet i sociala medierStockholms universitet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på TwitterLärarutbildningar vid SU på YouTube