Lärarstudent

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Lärarutbildningsportalen
  4. Lärarstudent

Universitetskonto och universitetskort

Som student vid Stockholms universitet behöver du ett universitetskonto och ett universitetskort för att kunna använda universitetets gemensamma IT-tjänster. Kontot och kortet gör det möjligt att använda exempelvis datorerna i datorsalarna inklusive utskriftsmöjligheter, bibliotekets resurser och det trådlösa nätet. www.su.se/aktivera

En man i bibliotek

SU-bibliotekets guider för studenter

Guide-sidan är en satsning på digitala lärresurser för ökad tillgänglighet och flexibilitet, och vänder sig främst till studenter, men även till lärare och forskare.

lärare och elev

Relationerna med eleverna är jätteviktiga

Hur är det att vara yrkeslärare i handel- och administration? Louise Österlund gillar att vara lärare.

Examen

Examen är ett av målen för studier vid universitet. Du ansöker själv om examen och därefter prövas din ansökan mot gällande nationella och lokala examensregler.

Bildningspodden

Årets lärare

Pedagogiska priset Årets lärare vid Stockholms universitet delas ut varje år. Det är studenter och anställda vid universitet som har nominerat kandidater till Årets lärare, och i år nominerades 157 lärare.

Kris & stöd

 

Universitetet i sociala medierUniversitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube