Gratis lunch i Lärarrummet på Gula Villan, massor av kul och påverkansarbete - bara för lärarstudenter

Lärarrummet, lunchseminarieserien för lärarstudenter på Gula Villan äger även denna termin rum varje torsdag. Först ut var Nihad Bunar den 21 sept. Ovan syns Aisha Lundgren som gästade Lärarrummet den 28 sept. Nu på torsdag den 5 okt. blir det Lärarrummet: Världslärardagen och ända fram till slutet på november månad kan vi äta och lära oss tillsammans, varje torsdag kl. 12-13. Gratis för lärarstudenter.

Världslärardagen den 5 okt. är en internationell märkesdag för lärare. Sedan flera år tillbaka uppmärksammar SUS detta datum de framtida lärarna, dvs lärarstudenterna. I år blir det gratis lunch i Lärarrummet på Gula Villan, lärarstudenttorg utanför biblioteket kl. 13-15 samt efterhäng på Gula Villan kl. 15-17 med fika, fint folk och dansworkshop med bästa instruktören Johnny. Gratis för lärarstudenter.

Nästa vecka, tisdagen den 10 okt. bjuder vi på en halvdag i Specialpedagogik i praktiken med diskussioner, praktiska övningar och pedagogiskt fika. kl. 13-16 i Kårsalen. Läs mer om satsningen här

Studentråden för lärarstudenter har dragit igång sitt påverkansarbete för terminen. Kontakta gärna ditt råd för mer info om möte och möjligheter till rejäl påverkan på din utbildning. Vilket råd som är ditt? Det beror på vilket ditt förstaämne är samt vilken institution du tillhör.