Pressekreterare för lärarutbildningarna

Tfn 08-16 18 70
Mobil 0732-70 43 19
E-post: gunilla.nordin@su.se

Du kan också vända dig till universitetets presstjänst. Presstelefonen är bemannad vardagar kl. 7-21 samt helger kl. 8-21. För ärenden som inte är av akut natur, vänligen ring under kontorstid eller mejla.

Presstjänst: 08-16 40 90
E-post: press@su.se

Expertlista skola och utbildning

För journalister finns en expertlista med ett urval av forskare som kan svara på frågor om skola och utbildning. Expertlistan är publicerad här.

Prenumerera på Lärarutbildningens nyhetsbrev

Lärarutbildningens nyhetsbrev informerar om lärarutbildningarna samt den utbildningsvetenskapliga forskning som bedrivs vid Stockholms universitet. Nyhetsbrevet ges ut sex gånger per år.

För att prenumerera på det digitala nyhetsbrevet, skicka e-post till: lararutbildningsnyheter@su.se

Läs tidigare nyhetsbrev här.

Pressrum på Mynewsdesk

Stockholms universitet har ett pressrum på Mynewsdesk där vi publicerar pressmeddelanden och nyheter. Lärarutbildningens pressmeddelanden listas också här.