Matematiska institutionen flyttar till Albano

I början av augusti flyttar Matematiska institutionen till nya lokaler i Albano.

Studenter på terassen i Albano.
På terassen i Albano. Foto: Jens Olof Lasthein

I sommar flyttar Matematiska institutionen till nya lokaler i hus 1 i Albano. För studenter innebär detta att när hus 5 i Kräftriket låses för sommaren från 18 juni kommer du inte att komma tillbaka till de lokalerna utan när hösten börjar hittar du oss på andra sidan Roslagsvägen, i hus 1 i Albano som öppnar för studenter från 29 augusti. I Albano finns gott om fina studieplatser, och även restauranger och caféer. Läs mer om Albano:

Albano – en unik utbildnings- och forskningsmiljö

Frågor och svar om Albano

Biblioteket stängt redan från 30 maj

Biblioteket flyttar tidigare, redan i juni, och är därför stängt för alla från 30 maj.

Var är föreläsningarna i höst?

Från hösten kommer vi att ha många av våra föreläsningar i Albano, men även ibland på campus Frescati. Du kan se i schemat var dina kurser har sina föreläsningar.

Sök på kurskod i TimeEdit för att hitta ditt schema

Hitta rätt – campus och byggnader vid Stockholms universitet

Kan jag plugga på campus under sommaren?

Inte i våra lokaler, utan vi hänvisar till studieplatser på Frescati (till exempel Studenthuset) eller i de hus i Albano som redan är färdigställda. Hus 1 i Albano öppnar för studenter från 29 augusti.

Se öppettider i universitetets byggnader

För anställda

Eftersom vi flyttar i början av augusti måste allt vara packat och klart innan semestern!

Här hittar du instruktioner om vad och hur du ska packa, och datum för flytten