Nu har vi passerat midsommar och den riktiga värmen har kommit, den som vi längtar efter hela året. Den närmaste månaden kommer många att vara på semester och detta är det sista nyhetsbrevet för terminen.

3 juli sista dag för ekonomiska utlägg Under v.29-31 kommer administrationen ha minima-bemanning. Inga ekonomiska utlägg kommer att hanteras under den perioden. Sista dag för att lämna in utläggsblanketter före semestrarna är den 3 juli.

Ansvarig beslutsfattare under sommaren Under Per Ljungdahls semester är Lina Karlberg ersättare v.29 + må-on v.30. Ann-Beth Jonsson är ersättare to-fre v.30 + v.31. På MBW’s hemsida finns en lista på ansvarig beslutsfattare samt institutionens kontaktperson under sommaren.

Nya studierektorer Från och med X kommer rollen som studierektor delas på två personer. Ann-Christine Östlund Farrants kommer vara studierektor för grundutbildningen och Ulrich Theopold blir studierektor för magisterutbildningen. Margareta Ohné kommer att…

Ämnesansvarig för molekylär biovetenskap Eva Severinson har blivit utsedd till ämnesansvarig för det nya forskningsämnet molekylär biovetenskap.

Inventering Under sommaren kommer vi att göra en inventering av datorer, mobiltelefoner, möbler och annan kontorsutrustning (ej labbutrustning). Syftet är att kartlägga vad vi har, rensa bort det som inte fungerar samt samordna så att det vi har kommer till användning. Inventeringen genomförs av Matilda Karlsson som är sommarjobbar på MBW.

 

Nästa nyhetsbrev kommer v.33. Ha en riktigt trevlig sommar!

/ Per & Lina