Medarbetarträffar

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Stockholms universitet
  4. Internt
  5. Anställd
  6. Medarbetarträffar
Panorama skylt

Panorama december 2021

En ny jätteinstitution efter nyår, varför du borde bli prefekt och ett högst ovanligt konstverk! Dessutom VR-glasögen och ett besök på Fakultetsklubben! Släpps 3 december 08.00.

Åsa Borin och Stefan Nyman. Foto: Mediaproduktion

Panorama september 2021 - Höstupptakt

De digitala medarbetarträffarna har bytt namn till Panorama och fortsätter även efter distansläget. Årets första avsnitt är som vanligt Höstupptakt. Se rektors hälsning till alla medarbetare!

Byggarbete på campus Albano

Albano, Arktis och arbetsplatsen

Rektors sommarhälsning. Inflytt till Albano pågår av både institutioner och konst. Hur och när blir det återgång till campus, och vilka lärdomar kan dras? Och vi får se och höra om sommarens forskningsexpedition till Arktis.

Rosa blommor på en gren. Medieproduktion

Forskningskommunikation på distans - vi når fler än någonsin

Medarbetarträffen i april handlar om digitala evenemang och vilka lärdomar vi tar med oss till ”sen”.

Medarbetarträff #5

Flerårigt fokus för forskningen – så påverkar forskningspropositionen SU

Årets första medarbetarträff handlar om regeringens forskningspolitiska proposition som pekar ut riktningen för forskningen under de kommande åren.

Höstupptakt 2020

Höstupptakt 2020. Välkommen till ett nytt akademiskt år

Ta del av aktuella frågor och vad som står i fokus för universitetet det kommande läsåret, i synnerhet mot bakgrund av den pågående pandemin.

Digital medarbetarträff 2

Så jobbar vi framåt efter omställningen

Ta del av rektor Astrid Söderbergh Widdings personliga hälsning till dig som medarbetare. Uppdatera dig om vad som gäller för höstterminen, för Stockholms universitets ekonomi, och se några spaningar inför framtiden.

Rektor

Se rektors hälsning till alla medarbetare

Rektor Astrid Söderbergh Widding skickade, under den medarbetarträffen # 1 den 29 april 2020, en särskild hälsning och ett tack till alla medarbetare som jobbar hårt under ovanliga omständigheter.

Kontakt

Panorama

Perspektiv inom Stockholms universitet

Panorama är en webbsändning för alla medarbetare vid Stockholms universitet, där ledningsinformation och studiointervjuer om aktuella universitetsfrågor blandas med reportage från kända och mindre kända delar av verksamheten.

Panorama produceras av Kommunikationsavdelningen. 

Kontakta redaktionen: panorama@su.se