Varmt välkommen till denna NYHET!

Glasets form påverkar hur doftaromerna koncentreras och hur vinet förs in i munnen. Så klart påverkar det hur vi upplever vinets smak. Så kom och upplev hur mycket glasets form betyder för doft och smak och upptäck att glas är så mycket mer än bara design och funktion

Vi provar 4 sorters vin - 2 vita och 2 röda - med olika glas. Provningen leds av Robert Seaton som har 20 års erfarenhet och bl.a. har utbildat många sommelier i glasets betydelse för att kommunicera doft, smak och en drycks totalupplevelse. Han har haft mer än 35 000 deltagare på provningar de senaste 17 åren. Provningen är på svenska.

Efter provningen finns det också något att äta, även vegetariskt. Självklart kan du fortsätta dricka valfri dryck till förtäringen, detta betalas på plats (med kort). 

Denna provning är ENDAST för medlemmar till priset av 250 kr. Det finns ett begränsat antal platser - så först till kvarn!

Ev gäster som ej är medlemmar får stå på väntelista och behöver då svara omgående om de blir erbjudna plats. Annars går platsen till nästa person på listan. Kostnad för gäster är 350 kr.

Anmäl dig och den/dem du eventuellt tar med dig HÄR allra senast onsdagen den 9/10 gärna före kl 14. Betalning måste vara inne samma dag vilket betyder att du behöver betala senast 8/10 till plusgiro 202542-7 eller 9/10 till SWISH 123 104 34 39. Anmälan är bindande, så glöm inte att avboka dig om du får förhinder, alt lämna din plats till kollega. Meddela via mejl till fakultetsklubben@su.se

Trevlig samvaro med härliga höstfärger utanför fönstren hoppas vi få. Än en gång, varmt välkommen!