Meny vecka 42 (14-18 oktober)

MÅNDAG 14/10

Chicken tikka masala på Svenskt kycklinglår med myntayoghurt och basmatiris
Indisk kikärtsgryta med mango chutney och Libabröd
 

TISDAG 15/10

Pannbiff med skånsk potatis och vispat örtsmör
Senapspanerad tofu med nudelwok
 

ONSDAG 16/10

Fänkålsbakad kapkummelfilé med tomatsås och grönsaksris
Lasagne med sojafärs, balsamvinägrette och örtsallad
 

TORSDAG 17/10

Gratinerad torsk med sparrissås och dillslungad potatis
Morotsbiff med rostad vitlökssås och vetepytt
 

FREDAG 18/10

Mozzarellafylld nötfärslimpa med basilikasky, kokt potatis och marinerade grönsaker
Chili på sojafärs och bönor, serveras med oatley fraiche och ris
 
 

Meny vecka 43 (21-25 oktober)

MÅNDAG 21/10

Tomatpestobakad Svensk kycklingfilé med gurkyoghurt och brunoisebulgur
Gryta med betor och champinjon toppad med spenat- och vitlökscréme samt rostade solrosfrön
 

TISDAG 22/10

Biffstroganoff med ris, smetana och saltgurka
Panko- och sesamstekt rotselleri med nudelsallad och söt chilisås

ONSDAG 23/10

Brässerade majskycklinglår från Svenska gårdar med tomat, hårdost och örtkokt ris
Blomkålsris med frästa champinjoner, spetskål, tofu och haricots verts

TORSDAG 24/10

Ugnsbakad laxfilé med hummerhollandaise, syrade grönsaker och kokt potatis
Sojafärsbiff på Vegme med picklad lök, aioli, ruccola och klyftpotatis

FREDAG 25/10

Biff Lindström med rödvinssky, gräslökssmör och stekt potatis
Broccolibiffar med bönsallad, ruccolacréme och rostad klyftpotatis

 

Meny vecka 44 (28 oktober - 1 november)

MÅNDAG 28/10

Asiatisk kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Grönsaksmedaljong med syrlig tomatsås och pumpafrörostad potatis

TISDAG 29/10

Gratinerad torsk i jordärtskockssås med rostade rotfrukter och kokt potatis
Currygryta med aubergine, potatis, kikärtor och kokosris

ONSDAG 30/10

Kalvfrikadeller i tomat- och ricottasås med Gotländsk pasta och färskriven Grana padana
Indiskt ris med rostad blomkål, mango & soyadip samt papadums

TORSDAG 31/10

Helstekt biffrad med rödvinssås, stekt haricot vertes och potatisgratäng
Kikärtsbiff med baba ganoush och tabouleh

FREDAG 1/11

Helstekt kalkonbröst med whiskey-gräddsås och rostade rotsaker
Gulasch på sojafärs och svamp serveras med oatley fraiche och ris