I höstas drog IT-avdelningen igång IT-arenan, det nya nätverket för data- och systemansvariga, administrativa chefer och andra IT-intresserade.
 
Det var stort intresse och ett sextiotal personer från olika delar av verksamheten deltog. Efter mötet skickades en utvärdering ut och det kom in många intressanta synpunkter.
 
En av idéerna som kom fram och som vi kommer prova direkt är ”öppet lunchrum”. Öppet lunchrum innebär att IT-avdelningens lunchrum på plan 5 i D-huset är öppet för alla som har lust att samverka informellt över en lunch. Den första torsdagen i varje månad är det öppet lunchrum mellan kl. 11.00 och 12.30. Det fungerar så att du tar med dig det du vill äta och knackar på hos IT-avdelningen på D5 och där finns ett gäng trevliga kollegor som du kan äta lunch och prata med.
 
Första tillfället är torsdagen den 6 februari och du är hjärtligt välkommen!
 
Boka också gärna in nästa IT-arena som blir den 4 februari kl. 13.00-15.00 i Nordenskiöldsalen. Då kommer vi bland annat att prata om vår nya portföljstyrningsmodell, Zoom och vad som är på gång just nu på IT-avdelningen.
 
Mer information och anmälningslänk kommer efter helgerna.
 
God jul och Gott nytt år!