Mitt universitet (Mitt SU) som är en samlingssida med länkar till studierelaterade stödsystem för våra studenter har flyttat in på utbildningsingångarna på www.su.se och www.su.se/english istället för att vara en helt egen webbplats. I samband med flytten har webbsidorna fått nytt utseende och ny struktur, vilket gör att de nu är mer tillgängliga och bättre optimerade för sökmotorer. För studenterna innebär det också att de har en webbplats mindre att hålla reda på. De gamla webbadresserna är webbtekniskt ompekade till de nya, så adressen mitt.su.se kommer att fungera även i fortsättningen såväl som de nya kortadresser som är lätta att kommunicera i tal och skrift: www.su.se/mittsu respektive www.su.se/mysu.