Telefoni

Prislista telefoni (gäller från 1 januari 2023)

Här hittar du aktuella priser på olika telefonitjänster. Operatörens prislista på utlandssamtal och roaming hittar du längst ner på sidan.

Prislista för samtal och surf i utlandet

Här finns priser som gäller för samtal och surf i utlandet, sk roaming. Dessa priser gäller när mobiltelefonen befinner sig utanför Sverige/EU/EES. Samtliga priser är exklusive moms.

Fast anknytning - analog enhet

Tjänsten Fast anknytning – analog enhet innebär ett telefonabonnemang (en anknytning) för analoga enheter såsom porttelefon, kortläsare, fax och frankeringsmaskin

Fristående mobil

Fristående mobil är ett vanligt mobilabonnemang hos den centralt upphandlade operatören. Med fristående mobil har du ingen anknytning och ingen tillgång till växeltjänsterna.

Gruppnummer

Gruppnummer är en telefontjänst som används när det finns behov av att distribuera samtal till en eller flera användare men där det inte finns något behov av att köa samtal.

Grupp-SMS

Tjänsten Grupp-SMS används när det finns behov av att skicka ut SMS till flera mottagare samtidigt.

Grupp-SMS API

Grupp-SMS API används när det finns behov av att skicka ut SMS samtidigt till flera mottagare. Det finns även möjlighet att nyttja ett API (Application Programming Interface) mellan en SU-applikation och Grupp-SMS tjänsten.

Kontaktcenter

Ett kontaktcenter fungerar som en samlad väg in till verksamheten, oavsett ärende och kanal, via telefon, chatt, e-post, sociala medier etc.

Mobil anknytning

Mobil anknytning ersätter den fasta telefonen på skrivbordet. Du får full funktionalitet i mobilen och kan hänvisa din telefon om du är sjuk, på möte etc.

Mobilt bredband - abonnemang

Tjänsten Mobilt bredband gör att du kan ta med dig datorn eller surfplattan och koppla upp dig var som helst under förutsättning att det finns mobiltäckning.

Svarsgrupp enkel

Svarsgrupp enkel används när det finns behov av att flera personer (svarsgruppsmedlemmar) betjänar ett anropsnummer.

Svarsgrupp avancerad

Svarsgrupp avancerad används när det finns behov av att flera personer (svarsgruppsmedlemmar) betjänar ett anropsnummer.

Telematik/M2M funktionsabonnemang

Tjänsten Telematik/M2M funktionsabonnemang möjliggör mobil kommunikation för utrustning såsom larm, övervakning av utrustning, porttelefoner och hissar.