Kunskap & Framtid i Göteborg

Kunskap och framtid är en studentmässa på Svenska Mässan i Göteborg. Den besöks främst av gymnasieelever från Göteborg och Bohuslän. 

Bakgrund

Till Kunskap & Framtid kommer elever från gymnasieskolor, deras föräldrar och andra personer som vill vidareutbilda sig. Den primära målgruppen är ungdomar mellan 17 och 20 år. Den sekundära målgruppen befinner sig redan i arbetslivet, men letar efter något nytt. Stockholms universitet finns på plats i syfte att presentera det stora utbudet av program och kurser samt för att informera om hur det är att studera i Stockholm.

Läs mer på Kunskap & Framtids webbplats (öppnas i nytt fönster)

SACO-mässan

Saco studentmässa är Sveriges största forum för elever som ska välja utbildning efter gymnasiet. Stockholms universitet deltar varje år med en monter bemannad av personal från Studentavdelningen och institutioner.

Saco studentmässa är ett årligt arrangemang av Saco som vänder sig till elever som går sista året på gymnasiet, men även andra besökare är välkomna. Studenter och studievägledare är på plats och svarar på frågor och delar ut infomaterial.

Bazaren

Bazaren är en mötesplats för utbildning, rekrytering och egetföretagande i Stockholm i februari/mars. Mässan besöks främst av presumtiva studenter med utländsk behörighet eller examen.

Stockholms universitet är på plats och deltar med en monter på mässan. Syftet är att bidra med stöd till alla som vill ha studieinformation, samt ge vägledning om hur man gör för att få utländska betyg och examen bedömda inför anställning eller vidareutbildning. 

Läs mer på Bazarens webbplats (öppnas i nytt fönster)